Вибираємо правильну коляску
5491

Вибираємо правильну коляску

ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ ДИТЯЧУ КОЛЯСКУ?

 

Перед усіма батьками рано чи пізно стане це питання. До нього потрібно підійти з особливою увагою, оскільки від правильного вибору коляски для дитини залежить його зручність під час прогулянки, здоров'я і правильний розвиток організму. У поганих колясок загальні мінуси: вони займають багато місця, колеса з часом починають моторошно скрипіти, а діти швидко з них виростають. Від таких колясок страждають обидва: дитина і мама.

 

ТИП КОЛЯСКИ

 Спочатку визначитеся з типом коляски. Є три основних типи: колиски, прогулянкові і універсальні. Перші підійдуть малюкам до 6 місяців. Другі до 3 років, Найпопулярніші коляски цього типу - прогулянки тростину. Третій тип - універсальні коляски, служать малюкам від народження до трьох років. Є два види таких колясок: 2в1 (люлька + прогулянковий блок) та 3в1 (все той же + автокрісло).

 

ПРОХІДНІСТЬ

 

Чим більше колеса, тим стійкіше і прохідні коляска. Такий не страшні ні погані дороги, ні суворі зими, ні високі бордюри.

 

ЯКА КОЛЯСКА КРАЩЕ?

 

Вибираючи дитячу коляску, уважно вивчіть її конструкцію. Залежно від потреб і віку малюка, можна купити класичну коляску-люльку для немовляти, а коли дитина підросте - прогулянкову. А можна купити багатофункціональну коляску-трансформер або універсальну 2в1. Вони дуже практичні у використанні, оскільки служать як коляска-люлька для новонародженого, а коли малюк навчився сидіти і готовий пізнавати світ, легким рухом руки перетворюються в прогулянкову.

 

А якщо Ви - сучасні батьки з автомобілем, універсальна коляска вирішить проблему з додатковою покупкою автокрісла. Сидіння коляски легко знімається і як надійне і безпечне автокрісло.

 

ЯК ВИБРАТИ ПРОГУЛЯНКОВУ КОЛЯСКУ

 

Такий тип колясок, як прогулянковий, останнім часом особливо популярний. Головне - підібрати модель, яка буде максимально зручною і для Вашого малюка, і для Вас. А для забезпечення ще більшого комфорту до кожної візку додається безліч додаткових аксесуарів. Якщо говорити про загальні характеристики, прогулянкові коляски діляться:

 

      • на демісезонні та літні варіанти;
      • за типом складання: тростини або книжки;
      • по конфігурації колісної бази: трьох- і чотириколісні


ПЕРЕВАГИ КОЛЯСОК-ТРОСТИН

 

Максимально легкі коляски з бездоганно вивіреним співвідношенням компактності і ваги при збереженні комфорту для малюка і батьків - це тростини. Названі так через свого особливого механізму складання, їх асортимент сьогодні настільки багатий, що вибрати потрібний варіант нелегко. Особливою практичності тростину надають плаваючі невеликі колеса з міцного пластику. Вони дозволять максимально просто подолати високі бордюри і бездоріжжя. Капюшон коляски подовжений, ховається під змійку і в разі потреби і захистить малюка від поганих погодних умов, або яскравих сонячних променів. Безпека малюка забезпечують 5ти точкові ремені безпеки з м'якими плечовими накладками, а так само знімний - захисний бампер. Мобільність коляски-тростини дозволить прогулюватися з малям і по вузьких паркових доріжках, і по широким міським тротуарах. Вона зручна для походів на ринок, в магазин, поліклініку. Палиця легко можна розмістити в вагоні поїзда, салоні літака або запросто взяти в подорож, поклавши в багажник авто.